Interne wijzigingen

Voor al wie ooit al bij Integra kwam, weet dat we hier gevestigd waren in een omgebouwd, stedelijk zwembad en dat ik zelf met mijn gezin boven op het zwembad woonde, terwijl de klanten, uiteraard liefst met kleren aan, verwelkomd werden in de bar of ex-omkleedhokjes of ex-douchezaal. Met velen onder jullie hebben we hier leuke momenten gekend. Dat grote verbouwproject is nu net 20 jaar geleden.

Omdat kinderen groter worden en op eigen benen gaan staan, wordt de zwembadloft wat te groot. En omdat wij demonstraties en opleidingen vooral bij jou aan huis geven, wordt de showroom minder gebruikt. Daarboven bleef mijn partner zeggen dat ik te hard werkte en heb ik beloofd het wat rustiger aan te doen.
Die 3 redenen hebben mij tot volgende 3 beslissingen gebracht:

  1. Het grote ex-zwembad complex is verkocht.
  2. Integra cloont zichzelf en is voortaan op 2 plaatsen te vinden: Leuven en Antwerpen.
  3. Ikzelf zal mijn tijd verdelen tussen Leuven en Spanje, waar ik samen met Brigitte onze creativiteit wil botvieren in een nieuw woonproject. Als dat klaar is zal ik proberen wat meer vrijetijd te nemen, zoals ik haar beloofd heb.

Mijn medewerkers, die jullie altijd al hebben geholpen, blijven op post en krijgen nog extra steun van een echte Van Genechte, nl. mijn 2de zoon Jorrick. Hij zal jullie in Leuven ontvangen en ook instaan voor leveringen.Wij zelf zijn verknocht geraakt aan een klein, heel bijzonder stadje aan de Costa blanca, Moraira genoemd. De zaken die ik de laatste jaren vooral deed; nieuwe dingen testen en de algemene klanten opvolging, kan ik ook van ginds doen. En Brigitte, die de administratie doet, kan dat deel ook in de cloud, zoals men dat noemt, zelfs daar waar er zelden een wolkje aan de lucht is. Daarom hebben wij daar iets gekocht en zullen we onze tijd verdelen tussen Moraira en Leuven.

Geen nood, Integra blijft mijn kindje en dat blijf je koesteren. Ikzelf blijf aan boord en help alles coördineren. Je zal me nog veel aan de lijn hebben en dat zal je geen cent méér kosten. Jeroen blijft onze super IT-expert, Nick blijft instaan voor al wat marketing en website is en Marc en Jorrick zullen jullie ontmoeten bij demonstraties en leveringen.
Heel veel zonnige lentegroeten vanuit Moraira,

Ivo en het Integra team